Nyhet

Er du klar for høsten?

Høsten bringer med seg både mørketid og utfordrende vær, som ofte kommer brått på de fleste. Vi har løsninger og tips på hvordan både sikre og vedlikeholde arbeidsområdet ditt under mørketiden.

Vinterhalvåret, mørke og skinnende 906 på langsgående sikring.

Vi har tilpasset 906 til langsgående sikringene. 

Noen viktige ting å tenke over: Har du montert og markert veiarbeidet ditt med 906/Zebra markering? Har du husket på å kontrollere at refleksen i markeringen fungerer? Har du tenkt over hva som skjer med refleksen etter noen dager/uker på veien der været har herjet og etterlatt seg veistøv og skit?
Skal refleksen/906 være til nytte, må den være heil og ren. Vi har utstyret på lager og kan tilby vedlikehold gjennom hele mørketiden.
 

Hos våre lager har vi også lys og lysmaster.

Lys er nyttig for å varsle om for eksempel et midlertidig overgangsfelt i mørket. Lyset blir montert i toppen av skiltstangen. Her lyser eller blinker lampen gult, for å gjøre bilister oppmerksom. Lys kan også benyttes for å varsle om for eksempel stengt veg. Vi har mange ulike lys, med ulike monterings muligheter.

Er arbeidsområdet ditt på et ubelyst område? Lysmaster er gode for midlertidig belysning av arbeidsområder i mørket. Vi har Lysmaster som lyser opp arbeidsområdet ditt, så du kan arbeide uten å tenke på mørket.

Skal du lage en midlertidig gangvei på et område uten gatelys? Lysmaster fungerer godt som midlertidig belysning og gir de myke trafikantene en trygg gangveg, under arbeidsperioden.

Her kan du ser mer om vårt utvalg. Ta kontakt med din nærmeste avdeling, vi hjelper deg gjerne med å tilpasse den beste løsningen for deg.

Etablering og kontroll

Vi kan ta hånd om alt du trenger for en sikker arbeidsplass. Her kan du lese mer om hva vi kan hjelpe deg med.

Lysmaster

Her finner du utvalget av lysmastene hos våre lager.

Lys

Vi har alle typer varslingslys for å øke sikkerheten ved deres prosjekt. Her finner du de ulike variantene.